Loading....

Ανακυκλώνω με το κατάστημα geranisNet στην 3η Ανθοκομική Έκθεση Σπερχειάδας

Το κατάστημα geranisNet συμμετέχει στην 3η Ανθοκομική Έκθεση Σπερχειάδας που θα διεξαχθεί 13 & 14 Μάϊου 2023 στην Κεντρική Πλατεία Σπερχειάδας Αθανασίου Ακρίδα και στα πλαίσια των παράλληλων δράσεων που αφορούν την Ανακύκλωση με καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και σκοπό. Την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα Ανακύκλωσης.

Στα πλαίσια αισθήματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και σεβασμού προς το περιβάλλον, τον άνθρωπο και το ευρύ κοινωνικό σύνολο, φροντίζουμε συνεχώς για την ανάληψη νέων πρωτοβουλιών και δράσεων που συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Σε συνεργασία με τις εταιρίες ανακύκλωσης, Ανακύκλωση Συσκευών και Aφής, τοποθετούμε τους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης που διαθέτουμε στο κατάστημα μας, ενώ ταυτόχρονα θα έχουμε στην διάθεση των επισκεπτών ενημερωτικό υλικό για την Ανακύκλωση!


Κάδοι Ανακύκλωσης Συσκευών ΑΕ

Στον ειδικό plexi glass κάδο ανακυκλώνουμε ηλεκτρικές μικροσυσκευές (πχ ηλεκτρικά σίδερα, μίξερ, σεσουάρ) και ηλεκτρονικές συσκευές (πχ κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ποντίκια κτλ)

Στον δεύτερο ειδικό κάδο ανακυκλώνουμε toner και μελάνια εκτυπωτών.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα


Κάδος Ανακύκλωσης Αφής

Εδώ ανακυκλώνουμε μπαταρίες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα


ΈΝΑΣ ΚΗΠΟΣ ΟΛΗ ΠΟΛΗ- 3η ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ

Η Άνοιξη φέρνει την χαρά την πανδαισία χρωμάτων και τα χιλιάδες λουλούδια στην 3η Ανθοκομική Έκθεση Σπερχειάδας στις 13-14  Μαϊου. 
Η έκθεση διοργανώνεται από τον Εμπορικό Σύλλογο Σπερχειάδας τον Δήμο Μακρακώμης και την στήριξη του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας.
Ένας αγαπημένος θεσμός στην πόλη μας έρχεται να προσφέρει σε όλο τον κόσμο όμορφες εικόνες και κυρίως προτάσεις για όσους επιθυμούν να διακοσμήσουν τους κήπους τις βεράντες και τα σπίτια τους με λουλούδια φυτά έπιπλα κήπου και διακοσμητικά, πάντοτε σε πολύ καλές τιμές και προσφορές για την έκθεση.
Ήδη οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει έτσι ώστε η κεντρική πλατεία Σπερχειάδας να πλημμυρίσει με χρώματα ομορφιά, καλή διάθεση και με μοναδικές προτάσεις και δημιουργίες που ετοιμάζουν οι παραγωγοί με τις πρωτότυπες συνθέσεις λουλουδιών.
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 13 Μαΐου ώρα 20.00.
Στην συνέχεια θα υπάρξει μουσικό πρόγραμμα με παραδοσιακά, έντεχνα και λαϊκά τραγούδια με την ορχήστρα του κ Δημήτρη Αργυρίου.
Καθημερινά θα υπάρχουν βιωματικές δράσεις εργαστήρια χειροτεχνίας ομιλίες για μικρούς και μεγάλους.
Στόχος της έκθεσης είναι πέρα από την χαρά και την ευεξία που θα νιώσουμε βλέποντας όλα αυτά τα πανέμορφα λουλούδια να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά για την προστασία του περιβάλλοντος και της φύσης.

Να τονίσουμε την ανάγκη μείωσης του πλαστικού και τις δυνατότητες επαναχρησιμοποίησης των υλικών και την κυκλική οικονομία.

Επίσης, μέσω της δράσης ΓΙΟΡΤΗ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Φθιώτιδος 2017 θέλουμε να επικοινωνήσουμε στα παιδιά και στους μεγάλους ότι η φιλοζωία είναι μια καθημερινή ηθική στάση ζωής απέναντι στα ζώα και μια αυτονόητη ενέργεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο

18.00
ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΚΤΑΚΙΑ
Χειροτεχνία για τα παιδιά με την κ. Ευαγγελία Σουλιωτη

20.00 Εγκαίνια Έκθεσης
Ομιλίες

21.00
Μουσική Βραδιά με Λαϊκά Έντεχνα και Παραδοσιακά τραγούδια με την ορχήστρα του κύριου Δημήτρη Αργυρίου

11.00 -21.00
ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΤΑΣ ΑΝΤΑΛΑΞΕ ΤΟ
Ο Σύλλογος Νέων Σπερχειάδας οργανώνει ανταλλακτικό bazaar με στόχο την ανακύκλωση και την επαναχρησιμοποίηση των υλικών.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ -ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ
ΟΜΟΡΦΑΙΝΩ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Γυμνάσιο Σπερχειάδος
Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Γυμνασίου Σπερχειάδας

ΚΥΡΙΑΚΗ
11.00 -21.00
ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΤΑΣ ΑΝΤΑΛΑΞΕ ΤΟ
Ο Σύλλογος Νέων Σπερχειάδας οργανώνει ανταλλακτικό bazaar με στόχο την ανακύκλωση και την επαναχρησιμοποίηση των υλικών.

11.00-13.00
ΓΙΟΡΤΗ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ
Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδος 2017 θα μας φέρει χαριτωμένα κουταβάκια που ζητάνε στέγη αγάπη και φροντίδα.

11.00- 13.00
ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΜΕ
Ο ΦΟ.Δ.Σα Στερεάς Ελλάδος ΑΕ εκπαιδεύει τα παιδιά με παρουσιάσεις και παιχνίδια.

18:30 -21.00
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ
Ο Συλλογος Γυναικών Σπερχειάδας διοργανώνει εκδήλωση για τη γιορτή της μητέρας με κεράσματα για τα παιδιά και κατασκευές.

 Ώρες λειτουργίας από 10.00 έως 22.00μμ στην κεντρική πλατεία Σπερχειάδας Αθανάσιος και Μαίρη Ακρίδα

Back To Top